Social Media Campagne Specialist

Durf jij het aan? Ben jij onze Social Media Campagne Specialist die multinationals zoals Coca-Cola, Deloitte en Mercedes-Benz helpt bij het effectief bereiken van doelgroepen via de juiste kanalen? Jij hebt 2 jaar online marketing ervaring en vindt Social Media het allerleukst! Solliciteer vandaag en grijp de kans jouw specialisme van scratch op te zetten voor VONQ!

Social Media Campagne Specialist
Rotterdam, fulltime (36-40), per direct

Als Social Media Campagne Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van meerdere social media campagnes tegelijk voor klanten zoals Coca-Cola, Deloitte en Mercedes-Benz. Je denkt mee over de social media strategie, hoe advertenties eruit komen te zien en met welke boodschap.

Je bent onderdeel van Campaign Management en werkt nauw samen met jouw collega’s van Team Google, Project Management en Sales. Jullie doel is helder: het onderste uit de kan halen voor de klant en campagnes tot een succes brengen! En omdat jij als de beste weet wat daarvoor nodig is heb je ook veel klantcontact.

Jouw dag als Social Media Campagne Specialist:

 • Inrichten van betaalde campagnes op Facebook, Instagram, Twitter enzovoorts!
 • Bedenken hoe we met tekst en beeld de juiste doelgroep kunnen aanspreken
 • Analyseren en doorlopend optimaliseren van de campagneresultaten, denk aan A/B testen
 • Maken van rapportages en adviseren hoe het nóg beter kan

Weet je wat nog het allerleukst is? Jij krijgt de kans om Social Media helemaal van scratch op te zetten voor VONQ en verder uit te bouwen! Dat wil toch iedereen? ;-)

In jouw rugzak zit:

 • 2 jaar recente online marketing ervaring (bureauzijde)
 • Kennis en ervaring van Social Media en Google
 • Ervaring met distributieplatformen zoals Marin, Adobe, Kenshoo
 • Vloeiende Nederlandse en Engelse beheersing (Duits = bonus!)
 • Creatief, analytisch en zeer stressbestendig

Wil jij ruimte om te ondernemen, heb jij een niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit, word je gedreven door het neerzetten van teamprestaties en wil je jezelf continu verbeteren/verrijken en daarmee ook bijdragen aan onze eigen innovatie? Dan past VONQ je als gegoten!

Jouw voordelen!

 • Kans om nét zo hard te leren en groeien als wij!
 • Ruimte voor eigen inbreng, initiatief en om te ondernemen
 • Mogelijkheid jouw eigen feestje te bouwen en Social Media op te zetten voor VONQ
 • Groeiende, innovatieve, internationale werkomgeving waar elke dag anders is
 • FUN, young en super-collegiale professionals als collega

Je krijgt een goed vast salaris (incl. 8% vakantiegeld), leuke incentives, MacBook en iPhone van de zaak (ook voor privégebruik), méér dan genoeg vakantiedagen, pensioenbijdrage, de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en thuis te werken!

Wij zijn VONQ : een snelgroeiend online marketingbureau gespecialiseerd in recruitment. Inmiddels zijn wij ruim 10 jaar dé marktleider en helpen we multinationals zoals Exact, PepsiCo en HJ Heinz bij het online bereiken van potentieel talent door middel van online campagnevoering met als doeleinden branding, lead generation (sollicitaties) en ga zo maar door!


We hebben meer dan 2000 online mediakanalen in meer dan 100 landen in ons portfolio en bouwen aan onze droom Europees marktleider in digital job marketing te worden. Vanaf onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Londen en Düsseldorf en 100 collega’s hebben we aardig de smaak te pakken… En jij kan meebouwen!

Solliciteer nog vandaag en bouw met ons mee!
Via de ‘Solliciteer’ button of neem contact op met Sarah via sarahellithy [at] vonq.com.

P.S. Een case, online IQ -en persoonlijkheidstest maken onderdeel uit van onze selectieprocedure

Agencies hold your horses: unsolicited CV’s are dropped by our SPAM filters.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
12-02-2018
Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Goed salaris & benefits
Trefwoorden
vacature, Rotterdam, Social Media, Specialist, Expert, Online Media, Campagne Manager, Campaign Manager, Consultant, Marketeer
Branche
Reclame / Communicatie / Media
Provincie
Zuid-Holland
Trefwoorden
vacature, Rotterdam, Social Media, Specialist, Expert, Online Media, Campagne Manager, Campaign Manager, Consultant, Marketeer